De Regelink Ecologie & Landschap Nieuwsbrief 2018 is uit!

In onze nieuwsbrief 2018 kijken onze projectleiders met je terug op het afgelopen jaar aan de hand van een aantal hoogtepunten uit projecten. Kijk je mee?  Lees meer »

15 maart 2018

Mini-symposium ‘Natuurbeheer & Natuurontwikkeling

Op donderdag 15 maart organiseren we samen met RANOX Natuuraannemer, Jonkers Hoveniers, Ecologica en Van Helvoirt Groenprojecten het mini-symposium ‘Natuurbeheer en Natuurontwikkeling’ bij het CitaVerde college in Roermond. Je bent daarvoor van harte uitgenodigd! Lees meer »

19 februari 2018

Even voorstellen: Annemarie van Leeuwen

Sinds kort is Annamarie van Leeuwen projectleider bij Regelink Ecologie & Landschap. Annemarie gaat voor ons aan de slag in de regio Noord-Nederland
 Lees meer »

16 februari 2018

Mini-symposium ‘Insecten- en kruidenrijke vegetaties in het landelijk gebied’

Op donderdag 15 februari organiseren we bij, en in samenwerking met, de Provincie Groningen het mini-symposium ‘Insecten- en kruidenrijke vegetaties in het landelijk gebied’. Je bent hiervoor van harte uitgenodigd! Lees meer »

16 januari 2018

De juiste ecoloog kent het gebied op zijn duimpje

Samen met een groep experts uit ons netwerk hebben we SNL monitoringen uitgevoerd voor Staatsboseheer. En dan is het handig als je als ecoloog het gebied op je duimpje kent! Lees meer »

5 december 2017

Samenwerking ecoloog en aannemer loont bij ecoduct Goirle!

Een mooie samenwerking tussen aannemer en ecoloog met optimaal resultaat voor de natuur! Het ecoduct dat we samen met het projectteam van Ploegam ontworpen wordt de komende maanden gerealiseerd bij Goirle.  Lees meer »

28 november 2017

Regelink Ecologie & Landschap nieuwe partner KCNL

Sinds 7 november is Regelink Ecologie& Landschap nieuwe partner van KCNL, het Kenniscentrum Natuur en Leefomgeving.  Lees meer »

14 november 2017

Even voorstellen: Heiko de Graaf

Sinds 1 november is Heiko de Graaf lid van ons team bij Regelink Ecologie & Landschap. Graag stellen we hem even aan u voor! Lees meer »

2 november 2017

Samen voor een rijke natuur!

Wij steunen Lodewijk Hoekstra in zijn oproep aan het nieuwe kabinet om natuur een vanzelfsprekende plek te geven in het beleid. Laten we samen werken aan een gezonde leefomgeving én een rijke natuur! Lees meer »

31 oktober 2017

Vacature: Projectleider ecologie regio Noord-Nederland

Ter versterking van ons team zijn we op zoek naar een projectleider ecologie in Noord- Nederland.  Lees meer »

19 oktober 2017