Onderzoek & Advies

Natuurwetgeving

 Lees meer »

Tijdelijke Natuur

Regelink Ecologie & Landschap helpt u graag om op een succesvolle wijze tijdelijke natuur te realiseren. In Zuid-Holland werken wij hierbij samen met De Natuur- en Milieufederatie Zuid-Holland en Zuid-Hollands Landschap. Waarom tijdelijke natuur? Verspreid over Nederland liggen tienduizenden hectares Lees meer »

Natuurinclusief ontwerpen

Natuurinclusief ontwerpen

De uitdagingen van deze tijd vragen om een natuurinclusief ontwerp, in plaats van een ontwerp wat vecht tegen de natuur. Dat natuurinclusief ontwerpen profijt oplevert blijkt iedere keer weer, van kleine project voor het duurzaamheidslabel BREEAM tot grote projecten als Lees meer »

Natuuronderzoek met drones

Regelink Ecologie & Landschap maakt gebruik van drones als hulpmiddel in het natuuronderzoek.  Lees meer »

Offerte bij ruimtelijke ontwikkeling

Bij een ruimtelijke ontwikkeling is vaak ecologisch onderzoek noodzakelijk. Om u zo snel mogelijk te kunnen helpen kan u via onderstaand formulier alle gegevens over uw plangebied doorgeven. Wij sturen u dan zo snel mogelijk een offerte op maat voor Lees meer »

BREEAM Landgebruik & Ecologie, POL6 en WAT6

Een op maat gemaakte rapportage voor het onderdeel Landgebruik & Ecologie, POL5 en WAT6 ten behoeve van een BREEAM-certificaat. Lees meer »

Windenergie

Voorkom problemen bij het plaatsen en tijdens de operationele fasen van een of meer windturbines en windparken. Lees meer »

SNL monitoring

In het kader van het Subsidiestelsel Natuur en Landschap (SNL) is het noodzakelijk in natuurgebieden een ecologische monitoring en eindevaluatie uit te voeren. Deze monitoring vindt plaats voor een groot aantal soortgroepen, waaronder planten, (broed)vogels, dagvlinders & sprinkhanen en libellen. Lees meer »

Landschappelijke inpassing

Ook met kleine aanpassingen in uw werkwijze kunt u al veel doen om landschappelijke waarden veilig te stellen. Lees meer »

Online applicaties

Regelink Ecologie & Landschap vergemakkelijkt haar werk graag door het gebruik van online applicaties. Wanneer er voor de gezochte functionaliteit geen bestaande applicaties beschikbaar zijn ontwikkelen we de applicaties zelf. Onderstaande applicaties zijn in eigen beheer ontwikkeld en helpen ons Lees meer »

Ecoloog in eigen huis

Met het inhuren van een ecoloog van Regelink Ecologie & Landschap voorkomt u dat u zelf een ecoloog moet aanstellen. Lees meer »

Voor meer informatie neem contact op met:

Eén van onze regionale adviseurs

Vind een adviseur in de buurt.
Telefoon: 085-7737676

De terogroep bestaat uit:
Regelink Ecologie & Landschap Ranox Natuuraannemer Apodemus field equipment Teia