Online applicaties

Regelink Ecologie & Landschap vergemakkelijkt haar werk graag door het gebruik van online applicaties. Wanneer er voor de gezochte functionaliteit geen bestaande applicaties beschikbaar zijn ontwikkelen we de applicaties zelf. Onderstaande applicaties zijn in eigen beheer ontwikkeld en helpen ons u, als opdrachtgever, maximaal te ondersteunen.

ecoLogboek.nl

ecoLogboek.nl is een online applicatie die de registratie van ecologische begeleiding bij ruimtelijke ontwikkelingen vergemakkelijkt. Voor een toenemend aantal werken dienen aannemers gebruik te maken van ecologische begeleiding. Met ecologische begeleiding begeleidt een ecoloog de aannemer bij de werkzaamheden om Lees meer »

FloraFaunaCheck.nl

Voorkom het steeds weer opnieuw inventariseren van kleine gebieden door eenmalig een grote gebieds- of gemeente dekkende inventarisatie uit te laten voeren. Lees meer »

quickscanhulp.nl

De Nationale Databank Flora en Fauna (NDFF) is de centrale databank waar waarnemingen van (beschermde) soort in Nederland opgeslagen worden. Het is enkel voor abonnementhouders mogelijk om de NDFF vrij toegankelijk te raadplegen. Omdat het voor het maken van quickscans Lees meer »

Voor meer informatie neem contact op met:

Eén van onze regionale adviseurs

Vind een adviseur in de buurt.
Telefoon: 085-7737676

De terogroep bestaat uit:
Regelink Ecologie & Landschap Ranox Natuuraannemer Apodemus field equipment Teia