Over Regelink Ecologie & Landschap

Ecologisch adviesbureau en onderzoekbureau

Regelink Ecologie & Landschap is een onafhankelijk, landelijk werkend ecologisch advies- en onderzoekbureau met decentraal gevestigde ecologische adviseurs die tevens als projectleider en vaste aanspreekpunten fungeren en onderling garant staan voor kwaliteitsbewaking en waarborging van continuïteit. Regelink Ecologie & Landschap Lees meer »

Organisatiestructuur

Regelink Ecologie & Landschap is een Besloten Vennootschap, waarvan Johannes Regelink volledig eigenaar is. Alle medewerkers zijn in loondienst bij Regelink Ecologie & Landschap. De groep medewerkers werkt vanuit twee teams, verdeeld in regio Noord en Zuid. Elk team heeft Lees meer »

Team

Het team van Regelink Ecologie & Landschap bestaat momenteel uit elf vaste medewerkers die vanuit regionale vestigingen werken en worden structureel ondersteund door een directeur, financieel medewerker en een redacteur. In drukke tijden kan ons team een beroep doen op Lees meer »

Flexteam

Als adviesbureau zien wij het als onze verantwoordelijkheid om ons vakgebied verder te ontwikkelen. Dat doen we onder andere door het aanbieden van een leer-werkcontract aan studenten van Hogeschool Van Hall Larenstein. Lees meer »

Samenwerkingen

We initiëren en participeren als organisatie in diverse samenwerkingen. Samenwerking vindt plaats op projectniveau, maar ook op een meer structureel niveau. Op dit moment participeren we in de volgende (structurele) samenwerkingsverbanden: Drones voor de natuurDe samenwerkende organisaties zetten zich in Lees meer »

Kwaliteitsbewaking

Regelink Ecologie & Landschap hecht groot belang aan kwaliteit en continuïteit van het uitgevoerde werk. Hiervoor wordt gezorgd door: iedere rapportage te laten toetsen door een collega alle projecten bij te houden in een overzichtelijk projectadministratie het hele team te Lees meer »

Duurzaamheid

Met onze onderzoeken, adviezen en cursussen dragen wij op onze manier een steentje bij aan het duurzaam gebruik van natuur en milieu. Bovendien wordt: gewerkt vanuit kantoor aan huis, waardoor geen woon-werk verkeer en minder ruimte beslag waar mogelijk gebruik Lees meer »

Vacatures

Openstaande Vacatures Er zijn op dit moment geen openstaande vacatures. Open solliciteren Heb je enkele jaren werkervaring en pas je in onze manier van werken? Dan maken we graag kennis met je. Dat kan door ons te ontmoeten, contact met Lees meer »

Voor meer informatie neem contact op met:

Eén van onze regionale adviseurs

Vind een adviseur in de buurt.
Telefoon: 085-7737676

De terogroep bestaat uit:
Regelink Ecologie & Landschap Ranox Natuuraannemer Apodemus field equipment Teia