Flexteam Regelink Ecologie & Landschap

Als adviesbureau zien wij het als onze verantwoordelijkheid om ons vakgebied verder te ontwikkelen. Het schrijven van artikelen, geven van cursussen en organiseren van symposia is voor ons niet genoeg. We spelen ook graag een rol in het opleiden van nieuwe professionals.

Flexteam

Met het flexteam richten we ons op een langdurige samenwerking waarbij de leden van het flexteam opgeleid worden oor de vaste medewerkers van Regelink Ecologie & Landschap opgeleid. Op projectbasis ondersteunen ze het vaste team bij uiteenlopende werkzaamheden. De langdurige relatie zorgt ervoor dat de flexteam-ers de tijd en ruimte krijgen om zich in het vak te bekwamen en er wederzijds in elkaar geïnvesteerd wordt. 

In 2014 zijn we in samenwerking met Hogeschool Van Hall Larenstein met een flexteam begonnen. Inmiddels is het flexteam, mede door een grote vraag naar flexibel inzetbare krachten, flink gegroeid. 

flexteam regelink

V.L.N.R. Jeroen Craenmehr, Naomi van der Pol, Bart Meijer, Bas de Wit en Joris Verhees.

regelink ecologie landschap flexteam

V.L.N.R. Wim Grootendorst, Mirthe Wiltink, Stef Houben & Annemieke Kolvoort

Gebruik maken van het flexteam?

Het flexteam voorziet in flexibiliteit, die ook voor collega bureaus wordt ingezet. Voornamelijk in het uitvoeren van veldwerk voor broedvogels, vaatplanten en vleermuizen. Heeft uw adviesbureau behoefte aan de inzet van onze flexteam-ers? Bel of mail een van hen, of mail naar: flexteam@regelink.net.

 

 

 

De terogroep bestaat uit:
Regelink Ecologie & Landschap Ranox Natuuraannemer Apodemus field equipment Teia