Even voorstellen; drie nieuwe collega’s

We zijn de afgelopen maand aardig uitgebreid. Op verschillende posities hebben we versterking gekregen. Daarom stellen we onze nieuwe collega’s graag even aan u voor!

 

Jorna Arisz

Vanaf Januari 2017 is Jorna onderdeel van  Regelink Ecologie &
Landschap. Maar de afgelopen maanden was Jorna vanuit Regelink Ecologie en Landschap gedetacheerd bij de Gemeente Groningen.  Nu is Jorna voor Regelink Ecologie & Landschap ook beschikbaar voor andere opdrachten! Haar specialismen zijn onder andere: vogels vleermuizen, amfibieën natuurwetgeving, stadsnatuur. Jorna zal aan de slag gaan als Projectleider Ecologie en is actief in de Regio Noord-Nederland.

  

Mieuw van Diedenhoven

Per 1 april versterkt Mieuw van Diedenhoven het team van Regelink Ecologie & Landschap. Met bijna 15 jaar ervaring als zelfstandig ecoloog neemt Mieuw een brede ecologische kennis mee. Daarnaast heeft Mieuw ervaring met het communicatieve proces. Ze maakt de vertaalslag van verschillende standpunten van belanghebbenden naar pragmatische oplossingen. In het verleden werkte ze onder andere voor de Zoogdiervereniging, Gemeente Utrecht en Bureau Viridis. Mieuw werkt vanuit De Bilt en zal de regio Midden-Nederland bedienen.

 

Arthur van Woerssem

Arthur was al actief als projectleider bij RANOX natuuraannemer maar zal nu ook voor Regelink Ecologie & Landschap aan de slag gaan als Projectleider Ecologie. Arthur zijn expertisegebied is onderzoek naar zoogdieren, vogels en vleermuizen. Ook heeft hij ervaring met telemetrie (halsbandonderzoek). Arthur werkt vanuit Wageningen en is inzetbaar voor de regio Midden en Oost Nederland.