Gezocht: ervaren projectleider ecologie voor Midden-Nederland

Wegens het vertrek van een van onze collega’s zijn we per direct op zoek naar een ervaren projectleider ecologie voor Midden-Nederland. 

De afgelopen jaren heeft Regelink Ecologie & Landschap een aanzienlijke groei doorgemaakt. Dat is niet alleen te zien in het aantal projecten, maar ook in de omvang van de projecten. Daarom zijn we op zoek naar een ervaren projectleider ecologie.

Vacature – Ervaren projectleider ecologie in Midden-Nederland M/V

Ben jij Iemand die het een leuke uitdaging vindt om op basis van de belangen en wensen van onze opdrachtgevers te werken aan een ecologisch waardevollere leefomgeving. Je bent proactief, bent het aanspreekpunt voor grote (overheids)organisaties en werkt graag met collega’s samen om tot een optimaal resultaat te komen. Als projectleider trek je projecten vanuit het offerte (of tender) stadium tot en met oplevering en evaluatie met de opdrachtgever. Je bent woonachtig in Midden-Nederland en werkt vanuit kantoor aan huis, maar door middel van de nieuwste communicatie middelen toch intensief samen met je collega’s. Herken jij je hierin? Dan zijn wij op zoek naar jou!