Gezocht: Projectleider ecologie!

Per 1 april 2017 zijn we op zoek naar een projectleider ecologie ter versterking van ons team. Je zal werkzaam zijn in de provincies Drenthe, Friesland en Groningen. Ben of ken jij de projectleider die wij zoeken?

Projectleider ecologie

Ben jij een zelfstandige, proactieve en communicatief sterke projectleider en wil je werken aan een ecologisch waardevollere leefomgeving? Hou je van acquisitie voeren en heb je graag veel contact met klanten? Woon jij in Friesland, Groningen of Drenthe en wil je graag werken in een enthousiast team met medewerkers door het hele land? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Bekijk hier de volledige vacature:

Over Regelink Ecologie & Landschap

Bij Regelink Ecologie & Landschap werken momenteel dertien vaste medewerkers die tevens als projectleider en vast aanspreekpunt voor opdrachtgevers fungeren. Daarnaast versterken gemiddeld tien flexibele krachten ons team in piektijden. De vaste medewerkers wonen verspreid over het land en werken vanuit een kantoor aan huis. Ons team heeft de ambitie het meest toonaangevende ecologische adviesbureau van Nederland te worden.