Guido Verhaegen als bureaumanager/controller aangesteld

Vanaf 1 augustus 2014 is Guido Verhaegen aan ons team toegevoegd. Guido is 32 jaar en gaat binnen onze organisatie de functie van Bureaumanager/ Controller bekleden. Dit is een nieuwe functie die verdere groei en professionalisering van ons bureau mogelijk maakt. Guido is verantwoordelijk voor de boekhouding, ICT en personeelszaken. Ook is hij het aanspreekpunt voor algemene zaken binnen onze organisatie. In het verleden heeft Guido al activiteiten voor onze organisatie verricht op financieel-administratief gebied. Het contact is daarna altijd gebleven en heeft geresulteerd in deze hernieuwde samenwerking.

Voorheen was Guido onder meer werkzaam bij Stichting MVV in de functie van administrateur. De afgelopen zes jaar werkte hij voor Verfpunt in de functie van Controller.

Guido: ”Ik heb er erg naar uitgekeken om te kunnen starten met mijn nieuwe baan. Ik zie het als een grote uitdaging om samen met het landelijke, zelfstandig opererende team te werken aan verdere ontwikkeling en groei van het bedrijf. Onder andere de flexibiliteit die het team voor opdrachtgevers te bieden heeft is uniek. In mijn functie ondersteun ik de adviseurs en projectleiders zodanig dat zij deze flexibiliteit ook in de toekomst kunnen behouden.”

Wij wensen Guido veel plezier in zijn werk toe en veel succes in zijn nieuwe functie.