Komt u onze flexibele schil versterken?

Regelink Ecologie & Landschap groeit en dat is te merken aan het aantal opdrachten wat we krijgen. Daarom zijn we op zoek naar ecologie professionals en ZZP’ers die onze flexibele schil kunnen versterken. Op 13 januari komen we graag met u in contact tijdens een speeddate en netwerk bijeenkomst op Van Hall Larenstein!

Flexibel inzetbare ecologen gezocht!

Op vrijdag 13 januari organiseren we samen met  Aeres Agree een speeddate en netwerk bijeenkomst op Van Hall Larenstein. In een pitch van 2 minuten krijgt u de mogelijkheid om uzelf voor te stellen. Aansluitend gaan we tijdens een informele bijeenkomst verder met elkaar in gesprek. De bijeenkomst is bedoeld voor ecologie professionals, ZZP’ers werkzaam als ecologisch onderzoeker en recent afgestudeerden die flexibel inzetbaar zijn. De werkzaamheden waar u op ingezet wordt zijn vooral inventarisaties van specifieke soortgroepen.

Lancering Teia

De bijeenkomst is tevens de lancering van Teia.nl. Teia is een platform voor vacatures in het domein natuur, ecologie en landschap. Bedrijven en organisaties kunnen hun vacatures kosteloos op dit platform plaatsen, deze worden dan vanuit het platform verspreid. Ook biedt Teia een flexibele schil aan voor veldwerk voor ecologische bureaus. Teia is een initiatief van  Aeres Agree en Tero Groep. Meer informatie? Kijk op www.teia.nl.

Praktische informatie

De bijeenkomst is op vrijdag 13 Januari van 14:00 uur tot 16:00 bij Hogeschool van Hall Larenstein, Larensteinselaan 26a, 6880 GB in Velp.

Aanmelden

Wilt u deelnemen? Vul dan het onderstaande aanmeldingsformulier in. Let op: er is ruimte voor 25 deelnemers, dus wees er dus snel bij!