Ontmoeten & Ervaren

Ons ontmoeten

Als ecologische adviesbureau leveren wij een dienst. Geen product dat bij leverancier A hetzelfde is als leverancier B. Een goede ecoloog denkt met u mee, zoekt naar creatieve en zinvolle oplossingen. Oftewel: mensenwerk. Wilt u de mensen van Regelink Ecologie Lees meer »

Mini-symposia

De afgelopen jaren hebben de organisaties van de Terogroep, waar Regelink Ecologie & Landschap onderdeel van is, een groot netwerk en schat aan kennis en ervaring opgebouwd. Dat netwerk, kennis en ervaring delen we via onze websites, artikelen in vakbladen, Lees meer »

Communiceren en faciliteren bij planontwikkeling

Voor het welslagen van door u geplande ruimtelijke ontwikkelingen kan het van het grootste belang zijn omwonenden en andere belanghebbenden tijdig bij uw plannen voor ruimtelijke ontwikkelingen te betrekken. Door daarbij gebruik te maken van een derde partij heeft u zelf de handen vrij tijdens de soms stevige discussies. Lees meer »

Cursussen

Kennis delen levert ook kennis op. Specifieke expertise wordt gedeeld tijdens diverse cursussen. Lees meer »

Symposia

Regelink Ecologie & Landschap organiseert geregeld symposia. Dit gebeurt op eigen initiatief wanneer wij denken dat daar behoefte aan is, of in opdracht van diverse opdrachtgevers. Lees meer »

Platform Natuur in de Gemeente

Regelink Ecologie & Landschap is in 2014 op eigen initiatief gestart met het Platform Natuur in de Gemeente. Dit platform heeft als doel de kennis tussen medewerkers van gemeente op gebied van natuur en natuurwetgeving te versterken. Lees meer »

Voor meer informatie neem contact op met:

Eén van onze regionale adviseurs

Vind een adviseur in de buurt.
Telefoon: 085-7737676

De terogroep bestaat uit:
Regelink Ecologie & Landschap Ranox Natuuraannemer Apodemus field equipment Teia