Cursussen

Regelink Ecologie & Landschap deelt graag de beschikbare kennis met u. Kennis delen betekent immers ook nieuwe kennis opdoen. Cursussen zijn een mooie manier voor u en voor ons team om op de hoogte te blijven van de nieuwste ontwikkelingen en kennis.IMG_3457

Werken met een batdetector

Een weekend lang krijgen beginnende en ervaren vleermuisonderzoekers training in het gebruik van een batdetector. Hiermee worden vleermuizen opgespoord en gedetermineerd. Deze cursus wordt gegeven door Peter Twisk. Peter heeft al meer dan 30 jaar ervaring in het vleermuisonderzoek. Meer informatie en aanmelden cursus ‘werken met een batdetector‘.

Natuurwetgeving binnen gemeenten

Medewerkers van gemeenten die zijn betrokken bij ruimtelijk ordening vragen zich vaak af hoe zij bij een nieuwe ontwikkeling moeten omgaan met (beschermde) flora en fauna. Door onze cursus van een halve dag bij de gemeente in huis te volgen krijgen zij hierover voldoende basiskennis aangeboden.

Sander Bok, gemeente Lansingerland: “Het doel van deze cursus was ervoor zorgen dat mijn collega’s begrip en basiskennis over Natuurwetgeving hebben. Daar heeft de cursus ruimschoots aan bijgedragen.

Vleermuizen en Planologie

Tijdens deze cursus leren opdrachtgevers en opdrachtnemers hoe in een planologisch proces rekening gehouden kan worden met vleermuizen. Deze cursus wordt georganiseerd door de Zoogdiervereniging. Johannes Regelink, directeur van Regelink Ecologie & Landschap, is een van de cursusleiders.

Workshop herkennen potentiële vleermuiswaarden

Tijdens deze cursus leren cursisten hoe potentiële vleermuiswaarden herkend kunnen worden. Deze cursus wordt georganiseerd door de Zoogdiervereniging. Johannes Regelink, directeur van Regelink Ecologie & Landschap, is een van de cursusleiders.

 

De terogroep bestaat uit:
Regelink Ecologie & Landschap Ranox Natuuraannemer Apodemus field equipment Teia