Mini-symposia

De afgelopen jaren hebben de organisaties van de Terogroep, waar Regelink Ecologie & Landschap onderdeel van is, een groot netwerk en schat aan kennis en ervaring opgebouwd. Dat netwerk, kennis en ervaring delen we via onze websites, artikelen in vakbladen, door middel van cursussen, maar ook door middel van mini-symposia. Ieder jaar organiseren we een aantal mini-symposia, verspreid in het land.

Opzet mini-symposia

De mini-symposia hebben altijd eenzelfde opzet. Inloop met koffie en thee om 15:00, start van de presentaties om 15:30, vier presentaties van 15 minuten en tot 17:30 een afsluitende borrel. Een concept waarmee u uw werkdag op een inspirerende manier kunt afsluiten. Door het korte tijdsbestek van de presentaties zijn die kort en krachtig, ze geven voer om over na te praten. Ieder mini-symposium vindt plaats op een andere plek. Bij het vaststellen van de mini-symposia proberen we een mooie spreiding over het land te hebben.

Partners

De mini-symposia organiseren we per definitie met partner-organisaties. Dat kunnen inhoudelijke organisaties zijn, maar ook media-partners. Wilt u partner zijn bij een mini-symposium? Neem contact op met: Youri Jongkoen

Aankomende mini-symposia

Voor nog niet alle symposia is de locatie (al) bekend. Indien u interesse heeft in één van de mini-symposia kan u onderstaand formulier invullen, wij nemen dan vrijblijvend contact met u op wanneer de aanmeldingen voor het mini symposium van uw interesse geopend worden.

  • 14 september 2017, Bodem en natuur (in samenwerking met Vlechtwerk), Groene Welle college, Zwolle. Aanmelding is geopend!
  • 12 oktober 2017, Natuurbeheer en natuurontwikkeling (In samenwerking met RANOX natuuraannemer, Heem, Binder, Bras en Hoek), Zuid-Holland (locatie wordt bepaald).
  • 23 november 2017, Natuurbeheer en natuurontwikkeling (in samenwerking met RANOX natuuraannemer, Buiting Advies, Van de Haar en Ginkel Groep), Gelderland (Locatie wordt bepaald).

Recente mini-symposia

De afgelopen jaren heeft Regelink Ecologie & Landschap regelmatig mini-symposia verzorgd met uiteenlopende onderwerpen. In 2017 zijn de volgende mini-symposia geweest: 

  • 11 mei 2017, Ecologie bij herontwikkeling, Houten (In samenwerking met Ingenieursburo Boot en RANOX natuuraannemer)
  • 22 februari 2017, Nieuwe toepassingen: DNA bij ecologisch onderzoek (in samenwerking met Datura)
  • 19 januari 2017, Natuurbeheer en natuurontwikkeling (in samenwerking met RANOX natuuraannemer, Heem en Jonkers Hoveniers).

Bent u op zoek naar de presentaties van een recent mini-symposium of wilt u weten welke onderwerpen in het verleden behandeld zijn? Kijk dan even in het overzicht met recente mini-symposia.

Hou mij op de hoogte

Interesse in een van de aankomende mini-symposia? Laat hier uw gegevens achter, dan nemen wij in aanloop naar het symposium contact met u op. Let op: het invullen van het formulier is geen aanmelding voor een van de mini-symposia!

Voor meer informatie neem contact op met:

Eén van onze regionale adviseurs

Vind een adviseur in de buurt.
Telefoon: 085-7737676

De terogroep bestaat uit:
Regelink Ecologie & Landschap Ranox Natuuraannemer Apodemus field equipment Teia